Lid worden

Inschrijving bij de Kamer van Koophandel is een voorwaarde om lid te worden van Vakgroep Wilde Weelde. Leden met een eigen bedrijf worden opgenomen in de bedrijvenlijst op de website, waar ze zich kunnen presenteren via een directe link naar de eigen website.

 

Kosten

Het lidmaatschap van Wilde Weelde is € 210,00 per jaar (2018) en loopt per kalenderjaar. Mocht het lidmaatschap halverwege het jaar ingaan, dan is de contributie naar rato.
Aanmelden kan via het aanmeldformulier.

Wil je voordat je lid wordt eerst meer informatie? Neem dan contact op met onze voorzitter Jasper Helmantel (voorzitter@wildeweelde.nl) of met een Wilde Weelde-lid bij jou in de buurt.
De Statuten zijn in te zien door het downloaden van de PDF.

Afmelden kan jaarlijks vóór 1 december per email naar de secretaris, secretaris@wildeweelde.nl.

 

Kennis delen en uitdragen

Wilde Weelde is een breed vertakt netwerk van collega’s gespecialiseerd in de diverse gebieden van natuurlijk groen. Om vakkennis te delen en om de aangesloten bedrijven (de leden) de mogelijkheid te geven zich bij te scholen, worden er regelmatig themadagen, workshops en excursies georganiseerd. De jaarlijkse tweedaagse ledenvergadering (ALV) biedt ook veel ruimte voor onderling contact.

Via het besloten gedeelte van deze website bestaat de mogelijkheid om collega’s te raadplegen. Elk seizoen ontvang je het kwartaalblad Oase op de deurmat, tijdschrift voor vrienden van natuurrijke tuinen, parken en plantsoenen.

In de Tuinen van Appeltern werken we sinds 2013 aan een voorbeeldtuin, de Wilde Weelde Wereld.

 
doorzoek de site
 

- Tip 17 -

Klimplanten maken zelfs van de kleinste binnenplaats een groen oase zonder dat je veel ruimte verliest. In de straat zorgen klimplanten ook voor een prettigere woonomgeving.

 

Zoekt u een bedrijf?

Met behulp van onze interactieve zoekfunctie kunt u Wilde Weelde bedrijven vinden.

Volg Wilde Weelde ook op Facebook en Twitter