Tuinen bij bedrijven

Bloeiende werkomgeving verfrist, verwondert en inspireert

Een natuurlijke bedrijfstuin is een verzorgd en aansprekend duurzaam visitekaartje naar bezoekers, medewerkers en de buurt. De tuin vormt een inspirerende plek om te pauzeren of te overleggen. Met een natuurlijke tuin bij je bedrijf investeer je in een bloeiende, levende werkomgeving die verfrist, verwondert en inspireert.
De professionals van Wilde Weelde helpen je graag om op een creatieve manier een statement te maken. Bijvoorbeeld over het ondersteunen van de soortenrijkdom in jouw bedrijfsomgeving.

 

Denk daarbij aan een kleurrijke vlindertuin, een bloeiend groendak met sedum en inheemse kruiden, vleermuiskasten aan de gevel of nectarplanten voor hommels en bijen. Laat een insectenhotel ontwerpen voor solitaire bijen als nuttig kunstwerk.

De buitenruimte rond het pand kan ook ingericht worden met bessendragende heesters en nestkasten voor meer vogelleven. Kortom: er is heel veel mogelijk: Wilde Weelde-adviseurs helpen je graag op weg.

 
doorzoek de site
 

- Tip 23 -

Bij stapelmuurtjes kun je het beste schuin naar achter stapelen zodat regenwater naar binnen vloeit en de muur tegen de hoge kan leunt. Harde betonmaterialen en zachte baksteen of dakpannen door elkaar gebruiken. Ook stukken hout en planten kun je meestapelen.

 

Zoekt u een bedrijf?

Met behulp van onze interactieve zoekfunctie kunt u Wilde Weelde bedrijven vinden.

Volg Wilde Weelde ook op Facebook en Twitter