Zondagse picknick

Oogstfeest in september. Foto: Bureau Zonneklaar

Oogstfeest in september. Foto: Bureau Zonneklaar


Vanaf april t/m oktober organiseren we maandelijks een Zondagse picknick in de Wilde Weelde Wereld in de Tuinen van Appeltern. Onder het genot van een klein hapje en drankje uit onze picknickmand kun je kennismaken met een van de vele aspecten van een natuurrijke tuin. Elke maand nemen we een ander thema onder de loep.
Van 12.00-16.00 uur

De Zondagse picknicks voor 2017:
9 JULI
ZONDAGSE PICKNICK: De natuurlijke bloementuin
De Wilde Weelde Wereld staat in volle bloei! De bloemenweides gonzen van de bijen en vlinders. Op deze speciale dag vertellen Wilde Weelde-collega's Dennis Meppelink en Evan Shields (De Tuintovenier) het verhaal over de bloemen, over de natuurlijke bloementuin.

13 AUGUSTUS
ZONDAGSE PICKNICK: Buiten spelen. Eng?
Buiten spelen of ontspannen is gezond voor jong en oud. Groen activeert of geeft juist rust. In de Wilde Weelde Wereld is ruimte voor iedereen want je bent nooit te oud om te spelen. Kom spelend de natuur ontdekken of ervaar hoe helend groen kan zijn in de Wilde Weelde Wereld.

10 SEPTEMBER
ZONDAGSE PICKNICK: Het verboden paradijs
Eind van de zomer kan er veel geoogst worden uit de tuin en in het wild. Kom meepluken en smullen op de Wilde Weelde Wereld.

8 OKTOBER
ZONDAGSE PICKNICK: Dood en verderf: Paddenstoelen
Het wordt herfst. De natuur trekt zich terug. Onder de grond is het een drukte van belang. Maar bovengronds ook: paddenstoelen

 
doorzoek de site
 

- Tip 8 -

Vraag bij een houtzagerij of timmerman eens om resthout. Daar kun je vaak de mooiste bouwwerken mee maken.

 

Zoekt u een bedrijf?

Met behulp van onze interactieve zoekfunctie kunt u Wilde Weelde bedrijven vinden.

Volg Wilde Weelde ook op Facebook en Twitter